Nesigur cu privire la viitor? - rascumparare.ro

Nesigur cu privire la viitor?

Există multă nesiguranță. Chiar foarte multă. Care om poate să privească în viitor? Niciunul. Închipuiri neclare aici, planuri nesigure dincolo. Dar în fiecare caz în parte sunt numai ecuații cu multe necunoscute. Calcule al căror rezultat este bun sau nu. Și unde este oare o inimă omenească din care nu se nasc dorințe frumoase? Toate însa sunt ca niste baloane de săpun care lucesc viu colorat si apoi dispar repede, fără zgomot, de parcă nu ar fi fost niciodată. Ce va fi cu poziția ta, cu cariera ta? Cum îți va merge ție si oamenilor pe care îi iubești? Ce va fi cu economiile si cu averea ta? De fapt pe ce te poti baza, în ce te poți încrede … ?

Iată întrebări peste întrebări!

Dar exista ceva sigur. Și anume că trebuie sa te întâlnești cu Domnul Isus Hristos. Aici sau acolo. De Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, nu poți să treci. Nu are nicio importanță dacă tu vrei sau nu vrei! Indiferent dacă tu crezi sau nu crezi, nu poți să ocolești acest adevăr; nu există o ușă din dos. Dacă-L iubești sau îl urăști, dacă-L admiri sau îl batjocorești, de Isus Hristos nu poți să treci. Dacă îți este indiferent sau nu, dacă-L cauți sau nu, nu poți să treci de El fugind.

Poți crede că odată cu moartea totul s-a terminat, dar nu poți trece de Isus Hristos. Nu există o ascunzătoare pentru nimeni. Chiar dacă dorești ca trupul tău să fie ars și cenușa împrăștiată, sau trupul tău să fie înghețat la temperaturi foarte joase, un adevăr rămâne neclintit: de Isus Hristos nu poți să treci. Va trebui chiar să te arunci într-o zi cu fața în jos înaintea Lui. Biblia spune că fiecare genunchi va trebui să se plece în fața Lui (Filipeni 2:10)

Cu adevărat fiecare genunchi. Și genunchii celor indiferenți, a celor care neagă existența lui Dumnezeu și a celor care Îl batjocoresc. Și genunchii celor care în viața aceasta s-au închinat eului și idealurilor lor. Și Biblia mai spune și că fiecare limbă va trebui să recunoască faptul că Isus Hristos este Domnul (Filipeni 2:11).

Dar Dumnezeu vrea să-ți vină în ajutor. El are o veste minunată pentru tine. El nu vrea ca Fiul Său Isus Hristos să te întâlnească odată ca judecător și să te trimită în întunericul veșnic pentru ca ai dus o viață plină de încăpățânare departe de Dumnezeu. Despre acest loc, Biblia vorbește lucruri foarte serioase (Marcu 9:43-48). Dumnezeu te iubește! Voința Sa este ca tu sa te întorci în timpul vieții tale ca să-L primești pe Domnul Isus ca Mântuitorul tău și astfel să-L urmezi pe Domnul tău. Nu ai simțit dragostea cea mare a lui Dumnezeu care vrea să se îngrijească de tine? Încă nu ai simțit cum acest Dumnezeu sfânt și credincios se îngrijește de tine? Cum te-a binecuvântat într-un fel sau într-altul? Nu ai observat cum Dumnezeu a intervenit de atâtea ori în viața ta? Dumnezeu vrea să schimbe cursul vieții tale.

Daca tu nu vei ajunge în cer, aceasta se va datora faptului că ai hotărât conștient ca să rămâi mai departe pe calea largă care duce la pierzare veșnică în loc să asculți de Dumnezeu.

Înainte de a te cufunda în întunericul veșnic va trebui conștient să nu observi strădaniile lui Dumnezeu față de tine, trebuie să treci peste Biblie, să treci peste influența rugăciunilor prietenilor credincioși, să treci peste Duhul Sfânt, peste  munți de logică și peste crucea lui Isus Hristos.

Pentru aceasta îți adresăm acum până nu e prea târziu o rugăminte serioasă: rezolvă problema ta cu Dumnezeu aici pe pământ. Nu mai amâna! Este urgent. Gândește-te că pe Sfântul Dumnezeu L-a costat viața singurului Său Fiu pentru ca tu și eu să putem primi iertarea păcatelor.

Acolo pe cruce, pe Golgota, El a fost judecat în locul nostru. Să primim darul lui Dumnezeu, oferta Sa de a ne face liberi de păcat. Cum se poate face acasta? Prin a ne opri din a ne mai ascunde de Dumnezeu, mărturisind păcatele noastre lui Isus și apoi urmându-L ca Mântuitor și Domn al nostru. Aceasta îți dă pacea care întrece orice pace omenească. Vei deveni astfel copil fericit al lui Dumnezeu. Atunci poți privi liniștit spre viitor, fiindcă ști și vei trăi în convingerea că ești condus de mâna puternică a Domnului tău. Atunci poți fi sigur că te așteaptă o slavă veșnică. De aceea te rugăm să lași la o parte toți acei „dacă” și „sau” și primește acum chemarea Sa prietenească.
Stimați cititori! Vă rugăm citiți  Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu!

Ce cred eu despre acest articol

Am întrebări cu privire la acest articol
Contact