Biblia - o carte pentru toți - rascumparare.ro

Biblia - o carte pentru toți

Biblia nu este un document învechit, care relatează despre forme de cultură şi de civilizaţie apuse. Ea este cartea lui Dumnezeu, descoperirea Sa. Dumnezeu Însuşi vorbeşte în ea fiecărui om.

Biblia este o carte pentru toate timpurile, pentru toate ţările, pentru toţi oamenii, indiferent de poziţia lor socială: bogaţi sau săraci, învăţaţi sau neînvăţaţi, bătrâni sau tineri. Limbajul ei simplu poate fi înţeles de un copil, totuşi este atât de profundă, încât nici cea mai ascuţită minte nu o poate pricepe. Ea se adresează direct inimii. Ea pătrunde până la sursele cele mai ascunse ale gândurilor şi simţămintelor şi descoperă ungherul secret al fiinţei noastre. Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăișuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, ... judecă simţirile şi gândurile inimii“.

Această carte acordă omului cunoştinţă deplină în orice capitol al istoriei sale. În ea vedem tabloul omenirii în decursul istoriei. Dumnezeu ni l-a prezentat pentru învăţătura noastră. Biblia ne descoperă însă şi cine este Dumnezeu: un Dumnezeu care este lumină şi dragoste, care nu poate trece cu vederea păcatul creaturilor Sale, dar care a găsit şi a dat în dragostea Sa un mijloc de salvare: ISUS HRISTOS, Mântuitorul lumii, care a murit la cruce pentru oamenii păcătoşi.

Ce cred eu despre acest articol

Am întrebări cu privire la acest articol
Contact