Citiți Biblia! - rascumparare.ro

Citiți Biblia!

Cărţile Bibliei au fost scrise în decurs de 1600 de ani de bărbaţi de diferite origini, care au trăit în perioade şi în ţări diferite. Dar vestea pe care au scris-o ei a fost una şi aceeaşi, iar aceasta nu s-a schimbat de-a lungul multor secole şi nu şi-a pierdut nici din putere şi din eficienţă.

De aceea Biblia a fost întotdeauna cartea cu cel mai mare succes din lume şi nici o altă carte nu a avut o răspândire aşa de mare ca ea. Totuşi există case în care nu se găseşte o Biblie. Acolo unde există, se pune praful pe ea, căci nu mai este citită. Când fetiţa unei astfel de familii a fost întrebată dacă ştie ce este în Biblie, ea a răspuns: „Desigur!“ Apoi a enumerat tot ce se găsea în ea: o fotografie a prietenului sorei ei, o reţetă a mamei, o scrisoare de la bunica şi certificatul de garanţie al ceasului tatălui! Aceasta era tot ce ştia fetiţa despre Biblie!

Cine mai ştie şi crede astăzi că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu? Câţi oameni o mai citesc? Totuşi, cât de diferită ar arăta lumea sau cât de diferite ar fi relaţiile dintre popoare dacă s-ar folosi marea înţelepciune a Bibliei! Dar cel mai important lucru este faptul că Biblia conţine vestea despre Domnul Isus Hristos, Mântuitorul nostru. El este tema Vechiului şi a Noului Testament. În Numele Său, fiecare om poate găsi salvare, mântuire, pace, bucurie, viaţă veşnică, bogăţii inimaginabile căci: Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece (Matei 25:35).

Ce cred eu despre acest articol

Am întrebări cu privire la acest articol
Contact