Singura Cale - rascumparare.ro

Singura Cale

Domnul Isus este singura cale. Unii spun: „Fiecare poate face cum îi place; dacă faci tot ce-ţi stă în puteri pentru a trăi cum se cuvine, e suficient. Doar Dumnezeu este dragoste!“ Alţii spun: „Dacă suntem sinceri, totul se va termina cu bine.“

Chiar dacă toţi mincinoşii pot locui împreună, fără să se izbească unul de celălalt, adevărul nu tolerează lângă el nici măcar o minciună. Aşa cum cerul şi iadul nu pot fi unite, tot aşa adevărul şi minciuna nu pot merge împreună.

Cât de remarcabile sunt cuvintele din Sfânta Scriptură: „Oricine crede în El (Domnul Isus), nu este judecat; dar cine nu crede, a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu“ (Ioan 3:18). „În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer nici un alt Nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mântuiţi“ (Faptele Apostolilor 4:12).

Să trecem sub tăcere adevărul?

Domnul Isus este binevoitor faţă de oricine vrea să se lase ajutat de El. Mântuitorul stă la dispoziţia omului zi şi noapte. El spune adevărul, nu povesteşte minciuni, cu toate că oamenilor le place mai mult să asculte minciuna decât adevărul. A trece sub tăcere adevărul ar însemna a fi infidel.

Să presupunem că cineva călătoreşte de la Bucureşti spre Iaşi considerând că va ajunge pe acest drum la Marea Neagră. Un altul călătoreşte de la Bucureşti în direcţia Arad şi speră că va ajunge astfel în Turcia. Amândoi cred că merg în direcţia bună.

Dar merg bine? Nu! Faceţi-le un semn că trebuie să se întoarcă! Cu cât mai devreme, cu atât mai bine, căci, cu cât se rătăcesc mai mult, cu atât mai mare va fi după aceea dezamăgirea.

Ce cred eu despre acest articol

Am întrebări cu privire la acest articol
Contact