O a treia amăgire - rascumparare.ro

O a treia amăgire

Drumul spre cer nu constă din tot felul de ceremonii. Botezul şi cina sunt pentru credincioşi de o mare însemnătate, dar ele nu alcătuiesc calea spre Dumnezeu. Nici legile, oricât de desăvârşite sunt ele! Hristos, doar Hristos este calea. „Eu sunt CALEA“ (Ioan 14:6), spune El. Domnul Isus este singurul Salvator pentru păcătoşi, singura cale spre mântuire.

Nu vă bazaţi nici pe sentimentele dumneavoastră. „Am simţit cutare sau cutare lucru şi astfel sunt plin de încredere că totul este în ordine cu mine.“ Oh, acest lucru este periculos! Şi totuşi, foarte mulţi se bazează pe sentimentele lor. Dar punctul de linişte adevărată nu este în noi înşine; adevărata temelie este Hristos.

Poate, cineva se va plânge: „am avut luni de zile lupte sufleteşti“, un altul va spune: „sunt aşa de fericit că am primit un cuvânt din Biblie“, iar încă un altul: „am avut un vis frumos sau am văzut o lumină.“ Dar toate acestea nu sunt Hristos şi de aceea nici calea spre mântuire.

Problema păcatelor dumneavoastră trebuie să fie rezolvată, căci aşa nu puteţi apărea în faţa lui Dumnezeu. Vina dumneavoastră trebuie înlăturată. Pentru aceasta însă, trebuie să vă îndreptaţi spre Dumnezeu şi să-i recunoaşteţi vina. Numai atunci, Dumnezeu vă va ierta păcatele.

Dacă dumneavoastră veniţi astfel la El, veţi găsi prin lucrarea lui Isus Hristos pace adâncă. Atunci vă veţi putea odihni deplin în Cel care a suferit şi a murit la cruce pentru păcătoşi.

Ce cred eu despre acest articol

Am întrebări cu privire la acest articol
Contact