rascumparare.ro


Septembrie - 2018
DuLuMaMiJo Vi
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Calendarul „Sămânța bună” 2012 - Editura GBV

Joi, 19 Septembrie

„ ...lepădaţi orice necurăţie şi orice revărsare de răutate şi primiţi cu blândeţe Cuvântul sădit în voi, care vă poate mântui sufletele.
Iacov 1:21


„Dacă aş fi ştiut...“ (2)

Regele regilor – Domnul şi Mântuitorul nostru – a venit în lumea noastră plină de răutate, dar nu ca să ceară ceva, ci ca să ofere sufletelor liniştea, pacea cu Dumnezeu, viaţa veşnică. Însă mulţi procedează ca şi femeia din istorioara de ieri. În vechime, în uşa casei era o deschizătură, încât cei din cameră vedeau cine bate la uşă. După bunul lor plac, deschideau uşa sau se prefăceau că nu sunt acasă. Astăzi sunt vizoare în uşi, avem telefoane cu înregistrarea numărului celui care ne apelează. Procedura a rămas ca şi în vechime: răspundem la cine dorim.

În necredinţa sa, aşa a procedat poporul Israel. Mântuitorul a venit la ai Săi, dar ai Săi nu L-au primit.  Mulţi vor spune în ziua judecăţii cuvintele: „Dacă aş fi ştiut“, însă va fi prea târziu. Poporul de atunci, ca şi de acum poate să ştie cine bate la uşa inimii sale. Răutatea, vicleşugul, prefăcătoria, care sunt inspirate de diavolul, îi fac pe oameni indiferenţi faţă de mesajul divin.

Cum stau lucrurile cu tine, cititorule? Aceste file de calendar nu sunt altceva decât bătăi la uşa inimii tale. Mântuitorul şi Dătătorul vieţii veşnice îţi spune: „Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el...“ Vei auzi bătaia, vei deschide oare?