rascumparare.ro


Septembrie - 2018
DuLuMaMiJo Vi
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Calendarul „Sămânța bună” 2012 - Editura GBV

Vineri, 30 Septembrie

„A văzut pe ucenici că se necăjesc cu vâslirea, căci vântul le era împotrivă. Şi într-a patra strajă din noapte a mers la ei, umblând pe mare.“
 Marcu 6:48


El este deasupra tuturor problemelor

Domnul Isus i-a silit pe ucenici să urce în corabie şi să plece la malul celălalt, în timp ce El dorea să de-a drumul mulţimii, pe care o hrănise cu pâine şi cu peşte. După ce au plecat toţi oamenii, S-a dus pe munte pentru a Se ruga.

Iar ucenicii? Fără Învăţătorul lor, se luptau cu vântul puternic care le era împotrivă. Şi noi suntem deseori expuşi furtunilor vieţii şi înaintăm cu greu. Dar când lumea este contra noastră şi diavolul ni se împotriveşte, Domnul Isus ne vine în ajutor. Chiar dacă nu este prezent fizic, El nu stă indiferent faţă de furtunile şi greutăţile care vin asupra noastră.

A văzut pe ucenici că se necăjesc cu vâslirea“ şi a venit la ei. El a venit la ei într-un mod care arată că El stă deasupra tuturor împrejurărilor. Ca şi Creator, putea să meargă pe apă. Da, El stă deasupra tuturor furtunilor pe care le pot cauza oamenii sau diavolul. Acest Unul, a Cărui putere este peste tot ceea ce este posibil omului, este pentru noi. Aşa cum S-a rugat pe munte pentru ucenici şi a văzut necazul lor şi a venit apoi la ei, tot aşa Se gândeşte la noi. El ne vede şi ne permite să vedem în cele mai dificile împrejurări prezenţa Sa. Nu auzi cum ne spune şi nouă: „Îndrăzniţi, Eu sunt, nu vă temeţi!“?